top of page

Onze Aanpak

Door U wanden en plafonds af te werken maakt u uw wonig af en verhoogt u de waarde van uw woning. Dit is de laatse afbouw fase waarin de puntjes op de spreekwoordelijke “i” worden gezet en een deel van het interieur zichtbaar wordt.

 

Door middel van een stappenplan wordt het overzichtelijk hoe deze laatste afbouw fase in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten:

 

STAP 1 Contact

Uw neemt contact met ons op Telefonisch of via mail. Tijdens dit contact wordt er een inventarisatie gemaakt van u wensen en de mogelijkheden. Bijvoorbeeld, wat zijn de globale afmetingen en voor welke afwerking wordt er gekozen? Een tekening kan behulpzaam zijn om het aantal m2 te kunnen berekenen. Bij renovaties en aan- of verbouw wordt er een afspraak gemaakt om de werkzaamheden te inventariseren. Aan de hand daarvan kan er een opmaat gemaakte offerte worden gemaakt

 

STAP 2 Offerte

Na ontvangst van de tekeningen / opgave / observatie worden per ruimte het exacte aantal m2 berekend. Deze wordt gekoppeld aan de gekozen en/of geadviseerde bewerking/afwerking. Hierdoor ontvangt u een overzichtelijk vrijblijvende offerte. 

 

STAP 3 Overeenkomst / evaluatie project

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, wordt er (wanneer dat nog niet is gebeurt) een afspraak met u gemaakt om kennis te maken, wordt het plan van aanpak doorgenomen, kunt u vragen stellen en wordt er een startdatum en ingeschatte eind datum bepaald. Op deze manier weet u precies hoeveel tijd u moet inplannen voor de werkzaamheden.

 

STAP 4 Uitvoering

Hier hoeft u niets te doen! Wij zorgen dat de werkzaamheden uit worden gevoerd conform afspraak.

 

STAP 5 Opleveringen / service

Samen lopen we door het project om te kijken of alles goed is uitgevoerd. Mocht er problemen zijn worden deze uiteraard opgelost. Er wordt zo snel mogelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor herstelwerkzaamheden, net zo lang totdat beide partijen tevreden zijn. 7evenstuc staat voor kwaliteit en deze wordt gewaarborgd tot in de nazorg!

bottom of page